U kunt uw product ruilen of retourneren onder de volgende voorwaarden:

Klachten/ defecten 

Bij klachten of defecten aan het product kunt u contact met ons opnemen via één van onze contactopties op de contactpagina. We kunnen hierbij het product retour nemen of omruilen. Vermeldt hierbij voor een snelle afhandeling uw bestelnummer, het betreffende artikel en een omschrijving van de klacht/mankement.

Ruilen

Indien u een product wilt omruilen, bijvoorbeeld voor een andere maat kunt u contact met ons opnemen via één van onze contactopties op de contactpagina. Producten met een beperkte houdbaarheid kunnen niet omgeruild worden, evenals gebruikte producten.

Wettelijke bedenktijd 14 dagen

Binnen het recht op retour voor consumenten geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst. Indien u binnen deze termijn het product retour wilt sturen kan dit via het modelformulier voor ontbinding/ herroeping (zie hier voor formulier of gebruik ons contactformulier). Producten met een beperkte houdbaarheid kunnen niet retour gestuurd worden, evenals gebruikte producten. Als het product door ons is ontvangen storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.