Mijn baasjes zijn niet altijd thuis om mij te verzorgen (iets met werken, heel vervelend). Daarom heb ik ook wat extra baasjes die op mij willen letten als dat nodig is, en dat vind ik helemaal niet erg.

Op dinsdag ga ik naar oppas oma. Daar heb ik mijn eigen mand. Ik graaf graag een holletje van de deken waar ik dan ga liggen.

Billie bij oma oppas

 

** actual footage of me proving that I can be relaxed and calm as well **

 

Dat doe ik na het spelen met mijn vriendje Moos. Dan ben ik zooo moe, want we spelen Max Verstappen en ik ren op pole position!

Moos en Billie

Moos woont bij oma om de hoek . Wij kunnen het samen heel goed vinden . Maar ook oma en het bazinnetje van Moos! Met oma speel ik graag voetbal. Ik gooi de bal weg en oma rent er achter aan. Soms laat ik haar de bal gooien en ren ik er zelf achter aan, maar ik kan ook heel goed zelf spelen met de bal.

In deze bal stopt oma soms de brokjes. Als ze dan eruit rollen eet ik ze lekker van de grond! Veel spannender dan uit de bak. Dan noemt ze me een straathondje, op straat eet ik ook graag van de grond! Maar ik lust ook graag korstjes brood en een appeltje. Vandaag at ik het appeltje niet op en gaf oma de stukjes uit de hand; veel  lekkerder😉.

Billie met bal

 

Als ik met mijn baasje naar oma ga, weet ik de weg al vanuit de auto en dan verheug ik me op de avonturen. Ik geloof dat oma zich nog meer verheugt op mijn komst. Gezellig! En elke week kijk ik uit naar Moos!  Waar blijft hij nou?!

Billie op uitkijk