Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kattenmeubels en krabplanken

Katten vinden het heerlijk om aan een krabpaal, krabmat of krabbord te krabben. Zo kunnen zij hun nagels slijpen en voorkom jij schade aan je meubeuls.

Katten vinden het heerlijk om aan een krabpaal, krabmat of krabbord te krabben. Zo kunnen zij hun nagels slijpen en voorkom jij schade aan je meubeuls. Krabplanken zijn vaak extra leuk voor de kat als ze gevuld worden met kattenkruid. Je kunt kiezen voor een kleine krabplank of krabkarton, maar er zijn ook zeer mooie design krabpalen beschikbaar. In een kattenmeubel kan je kat zich heerlijk terugtrekken en daarnaast de nagels krabben. Design kattenmeubels zoals vierkante of speciale voor grote katten. Houdt je kat van klimmen? Dan zijn er ook muurelementen voor de kat beschikbaar. Klimtredes die passen bij de interieur en waar je kat heerlijk kan klimmen.

Kattenmeubels en krabplanken

Krabplanken zijn vaak extra leuk voor de kat als ze gevuld worden met kattenkruid. Je kunt kiezen voor een kleine krabplank of krabkarton, maar er zijn ook zeer mooie design krabpalen beschikbaar. In een kattenmeubel kan je kat zich heerlijk terugtrekken en daarnaast de nagels krabben.

Design kattenmeubels zoals vierkante of speciale voor grote katten. Houdt je kat van klimmen? Dan zijn er ook muurelementen voor de kat beschikbaar. Klimtredes die passen bij de interieur en waar je kat heerlijk kan klimmen.

Ga naar de bovenkant