Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kattenbakvulling

Kattenbakvulling komt in veel verschillende soorten en dat is niet voor niets. Je wilt ten slotte naast een mooie kattenbak, ook vulling die geurtjes maskeert. Wij verkopen allerlei verschillende soorten kattenbakvulling en deodorant korrels die je door je kattenbakvulling heen kunt doen om een nog frissere geur te behouden.

Kattenbakvulling komt in veel verschillende soorten en dat is niet voor niets. Je wilt ten slotte naast een mooie kattenbak, ook vulling die geurtjes maskeert. Wij verkopen allerlei verschillende soorten kattenbakvulling en deodorant korrels die je door je kattenbakvulling heen kunt doen om een nog frissere geur te behouden. Kies je voor klontvormige kattenbakvulling dan heb je snelle geurabsorptie en door de klontvorming is de kattenbak makkelijk te reinigen. Ook bieden we verschillende scheppen en kattenbak vulling afvalemmers aan om de boel schoon te houden. Er is kattenbakvulling met kleine, medium of grote korrel. Om te voorkomen dat het grit uit de bak gelopen wordt kan men ook kiezen voor een uitloopmat om alle hygiënisch te houden. Daarnaast is er kattenbakvulling van sillicagel welke geur en urine absorbeert. Ook bieden we stofarme kattenvakvulling aan, en vulling waarvan de korrel blauw wordt zodra deze in aanraking is gekozen met urine. Tot slot hebben wij ook eco- milieuvriendelijke kattenbakvulling van geperste houtvezels die maximaal absorberen.

Welke kattenbakvulling heb je nodig?

Kies je voor klontvormige kattenbakvulling dan heb je snelle geurabsorptie en door de klontvorming is de kattenbak makkelijk te reinigen. Ook bieden we verschillende scheppen en kattenbak vulling afvalemmers aan om de boel schoon te houden. Er is kattenbakvulling met kleine, medium of grote korrel.

Om te voorkomen dat het grit uit de bak gelopen wordt kan men ook kiezen voor een uitloopmat om alle hygiënisch te houden. Daarnaast is er kattenbakvulling van sillicagel welke geur en urine absorbeert. Ook bieden we stofarme kattenvakvulling aan, en vulling waarvan de korrel blauw wordt zodra deze in aanraking is gekozen met urine. Tot slot hebben wij ook eco- milieuvriendelijke kattenbakvulling van geperste houtvezels die maximaal absorberen.

Ga naar de bovenkant