Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hondenvervoer

Er zijn verschillende hulpmiddelen om je huisdier mee te vervoeren, bijvoorbeeld naar de dierenarts. De meest bekende blijft toch nog wel de vervoersbox waarin het dier vrij compact zit en er lastig uit kan komen. Een andere optie is een draagtas, dit is voornamelijk geschikt voor vervoer van kleinere honden.

Voor zwakke of oudere honden kan hondenvervoer plaatsvinden in een hondenbuggy. Daarnaast wil je je trouwe viervoeter natuurlijk ook wel eens meenemen naar plekken in de natuur of vakantie.

Er zijn verschillende hulpmiddelen om je huisdier mee te vervoeren, bijvoorbeeld naar de dierenarts. De meest bekende blijft toch nog wel de vervoersbox waarin het dier vrij compact zit en er lastig uit kan komen. Een andere optie is een draagtas, dit is voornamelijk geschikt voor vervoer van kleinere honden. Voor zwakke of oudere honden kan hondenvervoer plaatsvinden in een hondenbuggy. Daarnaast wil je je trouwe viervoeter natuurlijk ook wel eens meenemen naar plekken in de natuur of vakantie.

Hiervoor zijn onze producten voor auto en fiets zeer geschikt. Denk aan fietsbeugels waardoor de hond naast de fiets kan mee rennen, of een fietskar die achter de fiets gemonteerd kan worden. Ook fietsmanden voor voor- of achterop de fiets zijn mogelijk.

Tot slot is vervoer met de auto ook veelvoorkomend. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod voor hondenvervoer in de auto. Hondenautogordels, looplijnen, trappetjes en loopplanken om de auto in te komen. In het luxe segment hebben we ook speciale hondenstoelen voor in de auto beschikbaar. Omdat je naast het vervoer je auto ook graag schoon houdt, bieden we ook een verscheidenheid aan autobeschermhoezen.

Hondenvervoer voor in de auto

Hiervoor zijn onze producten voor auto en fiets zeer geschikt. Denk aan fietsbeugels waardoor de hond naast de fiets kan mee rennen, of een fietskar die achter de fiets gemonteerd kan worden. Ook fietsmanden voor voor- of achterop de fiets zijn mogelijk.

Ook is  het vervoer met de auto veelvoorkomend. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod voor hondenvervoer in de auto. Hondenautogordels, looplijnen, trappetjes en loopplanken om de auto in te komen. In het luxe segment hebben we ook speciale hondenstoelen voor in de auto beschikbaar. Omdat je naast het vervoer je auto ook graag schoon houdt, bieden we ook een verscheidenheid aan autobeschermhoezen.

Vervoer honden

Laat je hond ook wennen aan het vervoeren. Het is voor jouw viervoeter ook allemaal nieuw. Kijk even aan wat jouw hond het fijnste vindt. Je kunt het je hond ook meer ontspannen maken door in zijn bench of tas waarin je de hond vervoer wat hondenspeelgoed te leggen. Is je hond nog erg jong dan raden we puppy speelgoed aan.

Hondenvervoer bij Drdibbus.nl

Bij Drdibbus.nl hebben we de beste producten voor je uitgekozen waarmee je jouw hond probleemloos kunt vervoeren. Zodra jij de keuze hebt gemaakt voor jouw viervoeter en besteld hebt gaan wij direct voor je aan de slag.  Mocht je nog vragen hebben over hondenvervoer dan kun je altijd contact met drdibbus.nl opnemen.

Ga naar de bovenkant