Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Poepzakjes

Poepzakjes- en poepzakhouders; er zijn nogal veel verschillende soorten op de markt. Wij bieden een compleet aanbod van diverse luxe, grappige of budgetvarianten.

Poepzakjes- en poepzakhouders; er zijn nogal veel verschillende soorten op de markt. Wij bieden een compleet aanbod van diverse luxe, grappige of budgetvarianten. Poepzakhouders hebben we voor verschillende maten poepzakjes, maar ook universeel. We hebben luxe poepzakhouders zoals leren tasjes, tasjes die je makkelijk bevestigd aan de hondenriem. Poepzakjes dispensers maken het makkelijk om de poepzakjes mee te nemen, sommige hebben zelfs verlichting voor het uitlaten in het donker. De poepzakjes zelf zijn vaak biologisch afbreekbaar, composteerbare en duurzame zakjes. We hebben budget poepzakjes maar bieden ook poepzakjes aan met leuke designs en navullingen voor de houder. Veel van deze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Poepzakhouders

Poepzakhouders hebben we voor verschillende maten poepzakjes, maar ook universeel. We hebben luxe poepzakhouders zoals leren tasjes, tasjes die je makkelijk bevestigd aan de hondenriem. Poepzakjes dispensers maken het makkelijk om de poepzakjes mee te nemen, sommige hebben zelfs verlichting voor het uitlaten in het donker. De poepzakjes zelf zijn vaak biologisch afbreekbaar, composteerbare en duurzame zakjes. We hebben budget poepzakjes maar bieden ook poepzakjes aan met leuke designs en navullingen voor de houder. Veel van deze producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Ga naar de bovenkant