Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Toiletartikelen voor honden

Natuurlijk ruimen we de boel netjes op met behulp van poepzakjes, hygiënische doekjes of sprays. Bij Dr. Dibbus hebben we de toiletartikelen opgedeeld in twee sub-categorieën; poepzakjes- en houders en incontinentie- en loopheidsmateriaal.

Toiletartikelen voor honden. Natuurlijk ruimen we de boel netjes op met behulp van poepzakjes, hygiënische doekjes of sprays. Bij Dr. Dibbus hebben we de toiletartikelen opgedeeld in twee sub-categorieën; poepzakjes- en houders en incontinentie- en loopheidsmateriaal. Bij de categorie poepzakjes zijn allerlei verschillen soorten terug te vinden. Poepzakhouders die luxe zijn, of juist budget. Poepzakjes die biologisch afbreekbaar zijn en goed voor het milieu, of grappige poepzakjes met een leuk design. Bij het incontinentiemateriaal vinden we zaken als (wegwerp) luiers voor honden met opening voor de staart. Loopheidsbroekjes voor de teefjes, maar ook plasbanden voor de reu. Het kan zijn dat uw hond wat ouder is, lichamelijke klachten heeft of lang op reis moet, in deze gevallen kunnen incontinentie artikelen een goede uitkomst zijn.

Toiletartikelen dieren

Bij de categorie poepzakjes zijn allerlei verschillen soorten terug te vinden. Poepzakhouders die luxe zijn, of juist budget. Poepzakjes die biologisch afbreekbaar zijn en goed voor het milieu, of grappige poepzakjes met een leuk design. Bij het incontinentiemateriaal vinden we zaken als (wegwerp) luiers voor honden met opening voor de staart. Loopheidsbroekjes voor de teefjes, maar ook plasbanden voor de reu. Het kan zijn dat uw hond wat ouder is, lichamelijke klachten heeft of lang op reis moet, in deze gevallen kunnen incontinentie artikelen een goede uitkomst zijn.

Ga naar de bovenkant