Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zindelijkheid puppy

Hoe lief en schattig onze kleine viervoeters ook zijn, niet elk onderdeel van het puppy proces is even leuk. Gelukkig zijn er allerlei hulpmiddelen beschikbaar om jouw puppy zindelijk te krijgen.

Zindelijkheid. Hoe lief en schattig onze kleine viervoeters ook zijn, niet elk onderdeel van het puppy proces is even leuk. Gelukkig zijn er allerlei hulpmiddelen beschikbaar om jouw puppy zindelijk te krijgen. Zo kun je trainingsmatten gebruiken of zindelijkheid training pads. Deze zorgen voor hygiëne, zijn eenvoudig te gebruiken en verbloemen vieze geurtjes. Ook zijn deze geschikt voor incontinentie van honden of pup. Voorkom doorlekken door ondergrondmatjes voor zindelijkheidstraining door de vochtwerende plastic ondergrond. Deze zijn sterk absorberend. De puppy zindelijkheid trainigpads zijn ook te bewaren in een houder met toegevoegde geur die het voor de pup aantrekkelijk maakt er te gaan plassen. Wil je dat je puppy ergens niet meer plast? Baken het gebied dan af met urine control spray, een afwerende geur.

Zindelijkheid hond

Zo kun je trainingsmatten gebruiken of zindelijkheid training pads. Deze zorgen voor hygiëne, zijn eenvoudig te gebruiken en verbloemen vieze geurtjes. Ook zijn deze geschikt voor incontinentie van honden of pup. Voorkom doorlekken door ondergrondmatjes voor zindelijkheidstraining door de vochtwerende plastic ondergrond.

Deze zijn sterk absorberend. De puppy zindelijkheid trainigpads zijn ook te bewaren in een houder met toegevoegde geur die het voor de pup aantrekkelijk maakt er te gaan plassen. Wil je dat je puppy ergens niet meer plast? Baken het gebied dan af met urine control spray, een afwerende geur.

Ga naar de bovenkant