Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puppy speelgoed

Speciaal speelgoed voor puppy’s. Waarom puppyspeelgoed? Een pup heeft andere behoefte dan een volwassen hond. Ook heeft een pup scherpe tanden die snel iets kapot bijten. Voor pups met verlatingsangst hebben we knuffelspeelgoed voor puppy’s. Ook hebben we knuffels met een hartslag, om de pup te kalmeren.

Speciaal speelgoed voor puppy’s. Waarom puppyspeelgoed? Een pup heeft andere behoefte dan een volwassen hond. Ook heeft een pup scherpe tanden die snel iets kapot bijten. Voor pups met verlatingsangst hebben we knuffelspeelgoed voor puppy’s. Ook hebben we knuffels met een hartslag, om de pup te kalmeren. Puppyspeelgoed zoals zachte lappen en knuffels hebben ook vaak lavendel geur om te kalmeren. Puppy’s hebben scherpe tanden en daarom bijten ze snel dingen stuk, we hebben dan ook stevig puppyspeelgoed. Omdat een pup nog klein is, zijn veel speeltjes te groot. Vandaar dat we puppy speelgoed aanbieden dat afgestemd is op het formaat, zoals bij trektouwen of apporteer tennisballen voor pups. Om de tandjes te masseren hebben we ook speelgoed met mint smaak en ander kauwspeelgoed. Een snuffelmat voor puppy’s voorkomt schrokken van het eten en gaat verveling tegen. Kong puppy speelgoed is over het algemeen erg sterk en hier kun je ook snacks in doen om het spelen nog aantrekkelijker te maken.

Puppy speeltjes

Puppyspeelgoed zoals zachte lappen en knuffels hebben ook vaak lavendel geur om te kalmeren. Omdat een pup nog klein is, zijn veel speeltjes te groot. Vandaar dat we puppy speelgoed aanbieden dat afgestemd is op het formaat, zoals bij trektouwen of apporteer tennisballen voor pups. Speelgoed voor grotere honden bekijk je in de categorie hondenspeelgoed.

Puppy speelgoed voor tanden wisselen

Puppy’s hebben scherpe tanden en daarom bijten ze snel dingen stuk, we hebben daarom ook stevig puppyspeelgoed. Om de tandjes te masseren hebben we ook speelgoed met mint smaak en ander kauwspeelgoed. Kong puppy speelgoed is over het algemeen erg sterk en hier kun je ook snacks in doen om het spelen nog aantrekkelijker te maken.

Puppy speelgoed voor in de bench

Bij hondenvervoer is het ook goed om passend puppyspeelgoed te zoeken. Dit om je hond tijdens de reis in zijn bench ook afleiding te geven. Een snuffelmat voor puppy’s voorkomt schrokken van het eten en gaat daarbij dus ook verveling tegen.

Ga naar de bovenkant