Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hondenriemen-en-tuigjes

Indien je een riem of tuigje nodig hebt voor de hond is dit het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende soorten hondenriemen en tuigjes.

Indien je een riem of tuigje nodig hebt voor de hond is dit het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende soorten hondenriemen en tuigjes. Honden tuigjes worden ook wel borst tuigjes of hondenharnas genoemd. Ze zijn comfortabel voor de hond en de hond is makkelijker te controleren. Dit omdat de kracht die op het tuigje komt te staan verdeeld wordt. Hondentuigjes zijn goed voor honden die trekken aan de riem. Hondentuigjes ontlasten verder de nek van de hond tijdens het wandelen. Wij verkopen hondentuigjes van verschillende maten, merken en kleuren zoals Hunter en Hercules tuigjes, roze hondentuigjes en tuigjes voor puppy’s. Praktisch alle hondentuigjes zijn voorzie van een reflecterende band, makkelijk in het donker. Hondenhalsbanden komen in alle soorten en maten. Wij bieden ook een ruim assortiment aan halsbanden aan voor de hond.

Hondentuigjes

Honden tuigjes worden ook wel borst tuigjes of hondenharnas genoemd. Ze zijn comfortabel voor de hond en de hond is makkelijker te controleren. Dit omdat de kracht die op het tuigje komt te staan verdeeld wordt. Hondentuigjes zijn goed voor honden die trekken aan de riem.

Hondentuigjes ontlasten verder de nek van de hond tijdens het wandelen. Wij verkopen hondentuigjes van verschillende maten, merken en kleuren zoals Hunter en Hercules tuigjes, roze hondentuigjes en tuigjes voor puppy’s. Praktisch alle hondentuigjes zijn voorzie van een reflecterende band, makkelijk in het donker.

Hondenhalsbanden komen in alle soorten en maten. Wij bieden ook een ruim assortiment aan halsbanden aan voor de hond.

Ga naar de bovenkant