Duurzame materialen

Duurzaam, natuurvriendelijk en cosy, dat zijn de kattenmanden van SnoozyCave. De manden zijn gemaakt van 100% ethisch gewonnen merino wol. En dat duurzaam en natuurvriendelijk zeker niets hoeft af te doen aan de style wordt hier wel duidelijk, want deze design manden zien er ook nog een chique uit.

Comfortabele mandjes

Katten houden van knusse holletjes en warme mandjes waarin ze zich lekker kunnen terugtrekken, en daar zijn deze mandjes zeker geschikt voor. Je kat kan zich hier heerlijk in oprollen terwijl jij een mooi nieuw interieur item hebt. Daarnaast is het een fijn idee dat de mand 100% dier- en natuurvriendelijk is gemaakt.

Mand schoonhouden

Wol lastig schoon te maken? Nee hoor, met de hand was je de mand met lauw water en kun je de mand uitwringen en terugvormen met de hand. Laat de mand drogen en hij is weer als nieuw.

De mooiste mandjes

Onze top drie bestaat op nummer één en twee uit de crème en zwart- witte mand, gezien deze toch vaak wel binnen elk interieur passen. Nu houden we bij Dr. Dibbus ook wel van wat meer bijzondere producten, en daarom is de roze mand ook wel erg gaaf. Neem snel een kijkje! Benieuw naar onze collectie met kattenmandjes? Klik dan hier